Zeci de turiști au rămas blocați în Munții Șureanu. Anual funcționarii Consiliului Județean taie din pix zeci de tone de material antiderapant destinat zonei

0

Mai mulți  turiști au rămas înzăpeziți ,duminică  după-amiaza, timp de aproximativ trei ore, în apropierea zonei Poarta Raiului din Munţii Şureanu. Deși a fost anunțat Cod Galben de ninsori în zonă, Consiliul Județean Alba a retras mașinile care asigurau mentenanța drumului pe perioada de iarnă.

Surpriză mare pentru turiștii care au vrut să plece din stațiunea turistică Șureanu, duminică după amiaza. După mai multe ore de ninsoare, stratul de zăpadă s-a așternut consistent pe drumul care leagă domeniul schiabil de drumul național 67C. Din păcate nici o mașină a DPL nu a fost în zonă pentru a asigura degajarea stratului de zăpadă de pe drum deoarece au fost retrase de reprezentanții Consiliului Județean Alba.

Chiar dacă în Munții Șureanu sezonul de schi nu s-a încheiat, autoritățile din Alba sunt indiferente față de problemele cu care se confruntă proprietarii de pensiuni. Anual  funcționarii Consiliului Județean  încep să taie din pix materialul antiderapant destinat acestei zone iar operatorii responsabili de deszăpezirea drumului ajung să dea din umeri, fiind în imposibilitatea de a-și duce la bun sfârșit misiunea.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top