Vreme deosebit de rece pentru începutul acestei săptămâni. Temperaturile scad până la -16 grade

0

La începutul acestei săptămâni  vremea va fi rece, iar temperatura maximă va fi între -9 şi 1 grad, anunţă reprezentanţii Administrației Naționale de Meteorologie, precizând că, noaptea de luni spre marţi va fi cea mai rece din săptămâna care urmează.

 

“Prima jumătate a săptămânii va aduce temperaturi specifice perioadei în care ne aflăm, adică temperaturi de luna ianuarie, cea mai reprezentativă lună de iarnă. Luni şi marţi va fi o vreme rece cu temperaturi preponderent negative în timpul zilei. De exemplu, marţi după-amiază maximele se vor situa între -9 şi 1 grad, iar în noaptea de luni spre marţi va fi ger în majoritatea zonelor. Ne aşteptăm să fie cea mai rece noapte din săptămâna care urmează, vor fi între -16 şi -6 grade Celsius”, au declarat reprezentanți ai Administrației Naționale de Meteorologie.

Aceștia anunţă că miercuri şi joi vremea se va încălzi uşor, iar maximele vor fi între -2 şi 6 grade.

“Dacă pe parcursul zilei de luni în jumătatea de Est a ţării va mai ninge puţin, marţi este o zi de pauză. În noaptea de marţi spre miercuri ne aşteptăm la ninsori aproape în toate regiunile, mai puţin în Sud-Estul României unde va apărea lapoviţa sau ploaia şi va creşte riscul de polei”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top