Volei Alba Blaj este, oficial, noua campioană a României la volei feminin. Jucătoarele din „Mica Romă” au primit medaliile și tricourile de campioane

0

Volei Alba Blaj a sărbătorit miercuri, titlul cu numărul șase de campioană a României la volei feminin, cucerit cu două etape înainte de finalul sezonului.

Ceremonia de decernare a medaliilor și a tricourilor de campioane, a avut loc înaintea fluierului de start al ultimei partide din sezonul regulat.

Echipa din „Mica Romă” a încheiat sezonul, în stil de mare echipă, blăjencele câștigând la zero, confruntarea cu voleibalistele de la CSO Voluntari.

Scorul pe general a fost 3-0, iar pe cele trei seturi, 25-17, 25-14, 25-18.

În clasamentul final al Diviziei A la volei feminin, Volei Alba Blaj a acumulat un total de 75 puncte, cu șase puncte mai mult decât ocupanta locului 2, CSM Târgoviște (69 puncte).

În sezonul 2021-2022, echipa ardeleană a ajuns până în semifinalele Cupei CEV, unde a eliminată de formația turcă Eczacıbaşı Dynavit Istanbul.

Volei Alba Blaj a cucerit Cupa și Supercupa României la volei, după ce în ambele partide echipa din Ardeal, a învins-o pe fosta campioană CSM Târgoviște.

Sursa- foto: Volei Alba Blaj

Distribuie

Lasă un comentariu

Top