Vineri, sâmbătă și duminică, maraton de vaccinare în Tiur, Mănărade și Petrisat

0

Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj, organizează în acest weekend, un nou maraton de vaccinare a populației, împotriva COVID – 19, în trei comune de pe raza municipiului Blaj.

Acestea sunt: Tiur, Mănărade și Petrisat, iar serul folosit pentru imunizare va fi Pfizer.

Programul după care se vor face vaccinările va fi:

Vineri, 11 iunie, între orele 11:00 și 18:00 la Tiur, sâmbătă, 12 iunie, între orele 11:00 și 16:00 la Mănărade și duminică, 13 iunie, între orele 15:00 și 19:00, la Petrisat.

Se pot vaccina toți cei care doresc să se imunizeze cu prima doză de vaccin Pfizer, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate.

Minorii care au împlinit vârsta de 12 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal. De asemenea, persoanele care trebuie să efectueze rapelul pot alege și alte centre de vaccinare pentru efectuarea acestuia.

În urmă cu trei săptămâni, 213 persoane s-au vaccinat în cadrul evenimentelor de tip „maraton de vaccinare”, cu serul Pfizer, organizate la Tiur, Mănărade și Petrisat. La Tiur s-au vaccinat 75 de persoane, la Mănărade au fost vaccinate 78 de persoane, iar la Petrisat au fost imunizate 60 de persoane.

Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 în cele trei localități aparținătoare este organizată de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj.

La Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” Blaj, centru de vaccinare împotriva SARS-COV-2, persoanele care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer o pot face fără programare, zilnic între orele 8.00 și 20.00. Numărul de telefon al centrului de vaccinare de la Blaj este 0712.010.365.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top