VIDEO – De toată RUȘINEA. Consilier UDMR confundă Primăria cu propria-i TARLA

1

Asta se întâmplă de o vreme la şedinţele de Consiliul Local Aiud. Nu înţeleg de ce PNL-UDMR proptesc uşa pe dinăuntru atunci când vine vorba despre transparență. Că doar nu s-or turna filme “deocheate” în dosul uşilor închise.

Liderii consilierilor răspund în colţu’ gurii că este “bucătăria internă” şi, aici se “găteşte” departe de ochii lumii. De ce să nu vadă şi omul căruia îi cerşiţi votul cum se “bat” cărţile în politica locală. Omul se întreabă din patru în patru ani pe cine să voteze, că nu prea are alternative.

Lipsa alternativelor, lipsa oamenilor de valoare pleacă de la lipsa unei competiţii reale intre proiectele consilierilor şi a partidelor. Jocurile de culise, umplu de borhot politica locală. Un om capabil îşi impune ideile, nu pune oraşul la picioarele unor lideri cu influenţa zonală. Asta însă, nu convine. Ori, dacă voi, trageţi oblonu, proptiţi uşa, daţi drumul la câini, va urmăriți doar interesele, nu-i a bună.


Eugen Ioan Szekely


Consilierul local Eugen Ioan Szekely, priviți ce comportament de om sălbatic are. Are comportamentul unui personaj care a cotizat din greu la partid, în speță la UDMR, iar transparența îl împiedica să ia înapoi cu trei mâini. Acest individ se crede pe proprietatea domniei sale. Cu tupeu de borfaș amenință și spune că face și drege că doar el are drepturi, e ales local.
Scenă din şedinţa consiliului local din Aiud a fost completată de doi polițiști locali cu apucături de milițieni comuniști trimiși de tovarăși să rânească la porci.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top