Traficant de droguri prins în flagrant delict în Ocna Mureș: Încerca să vândă mai multe sute de pastile de MDMA

0

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT Alba Iulia au prins în flagrant delict un bărbat care încerca să vândă un umumăr de 348 de pastile de MDMA, în orașul Ocna Mureș.

Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT, bărbatul în vârstă de 42 de ani, originar din Bucerdea, și -ar fi procurat pastilele pe care dorea să le comercializeze din Germania. Acesta a fost arestat preventiv, pentru trafic de droguri de mare risc.

Comunicat IPJ Alba:

Luni, 2 noiembrie, în localitatea Ocna Mureș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Albă, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care ar fi implicat un bărbat, de 42 de ani, din comună Bucerdea, județul Alba.

Acesta a fost depistat în timp ce ar fi încercat să vândă 348 de comprimate de MDMA, despre care există suspiciunea că provin din Germania.

În urma audierilor, față de bărbat a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Alba, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top