Toamna asta dormitorul tău are nevoie de șemineul pus PEFOC.ro!

3

De cele mai multe ori vremea, deloc prietenoasă din sezonul rece ne determină să apreciem tot mai mult propriul cămin, iar dormitorul este cu atât mai important cu cât acesta este spațiul în care ne odihnim în fiecare zi. Tocmai de aceea, redecorarea încăperii sau chiar modernizarea ei completă, în tot cu anotimpul de afară, poate fi o decizie bună. PEFOC.ro îți este alături și îți oferă confortul și căldura de care ai nevoie în fiecare zi din sezonul rece.

Și dacă toamna nu este anotimpul tău preferat, nu poți să nu-i recunoști frumusețea aparte pe care o aduce an de an. Transformările care se produc în natură sunt absolut suprinzătoare, iar culorile de-a dreptul fermecătoare. Chiar și casa ta se poate bucura de beneficiile toamnei prin decorațiunile potrivite.

Înainte de orice listă de cumpărături sau de sesiuni de shopping prelungite, e bine să îți formezi o viziune de ansamblu asupra dormitorului dorit de tine și cum dorești ca el să arate sau să transmită în final. Te-ai gândit vreodată să montezi șemineul pe care știi că ți-l dorești atât de mult, chiar în dormitor? De ce să nu recunoaștem, montarea unui șemineu la cățiva pași de patul matrimonial îi poate conferi oricărui dormitorul un aer romantic, cum niciun alt element decorativ n-ar putea să o facă. Și dacă mai și decorezi șemineul din dormitor cu elemente specifice acestui anotimp, vei reuși să redai atmosfera de toamnă ideală. Realizează o ghirlandă din flori de sezon, conuri și frunze uscate, și pune-o deasupra șemineului pe orizontală.

Pe lângă asta, șemineul are puterea de a pune într-o lumină bună până și cel mai sobru și sever dormitor, cu condiția ca modelul ales să se asorteze cu stilul de amenajare existent. Astfel, pentru dormitoarele amenajate în stil rustic cea mai potrivită alegere o reprezintă șemineele placate cu piatră naturală, pentru cele amenajate în stil clasic se pot alege modele îmbrăcate în marmură sau granit, iar pentru cele moderne și minimaliste cele mai bune opțiuni rămân șemineele finisate cu piatra decorativă reconstituită sau cele încastrate într-un perete perfect neted care le scoate în evidență caracterul decorativ și designul minimalist cu puternic impact decorativ.

Și dacă am amintit de echipa PEFOC, trebuie să mai știi ca ei sunt cei care garantează pentru calitatea superioară a șemineului tău. Oferă o garanție de până la 10 ani, șeminee care  corespund celor mai înalte exigenţe tehnice impuse de normele europene, consultanță gratuită,  asigură transport gratuit oriune în țară și este echipa de profesioniști care acordă o importanță deosebită în relația cu toți clienții. Prin muncă, pasiune, dedicare și seriozitate PEFOC.ro a reușit să fie astăzi cel mai mare magazin online de șeminee.

Acum că știi cum poți începe procesul de reamenajare al dormitorului și care sunt primii pași de care să ții cont, bucură-te de o atmosfera intimă și călduroasă chiar la tine acasă! Dar dacă nu ești hotărât ce model de șemineu să alegi sau care să fie camera în care îl vei monta, nu ezita să contactezi echipa de profesioniști PEFOC. Poate vrei un semineu pe lemne cu focar deschis sau vrei să mergi pe varianta de șemineu cu focar închis, termoșemineu sau soba pe lemne? Nu îți fă griji dacă stai la bloc, pentru că gama de bioșeminee sau șeminee electrice este la fel de variată, la fel cum este și gama de accesorii sau coșuri de fum profesionale, așă că ai de unde să îți alegi un cos de fum ceramic de înaltă calitate! Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

 

Distribuie

3 comentarii

  1. Eugen Mandrut în

    Am sunat azi numa asa de curiozitate de am intrebat vreo 3 modele de focare si am rams surprins ca le aveau toate 3 in stoc :)) si ca in 24h imi trimite care vreau. Nici macar nu eram atat de hotarat cand am sunat dar vad ca e o firma super profi si dotara. Respect. Cu siguranta o sa iau focarul de aicea

Lasă un comentariu

Top