SURSE : Grave încălcări ale managementului antiepidemic la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni. Ce sancțiuni riscă conducerea unității medicale ?

0

Reacțiile în urma protestului medicilor și pacienților care a avut loc luni dimineața în jurul Spitalului de Boli Cronice Câmpeni nu au întârziat să apară. Imediat după ce informația a apărut în spațiul public Direcția de Sănătate Publică a dispus un control de urgență la unitatea medicală.


” Nu suntem dispuşi să tolerăm abateri de la lege. ” a spus Alexandru Sinea, director executive DSP Alba.


Așadar în urma controlului efectuat de către reprezentanții DSP Alba, s-au constatat la nivelul Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, grave încălcări ale managementului antiepidemic în contextul pandemiei COVID 19.
Sursele noastre spun că inspectorii DSP au propus amendarea managerului Constantin Bar cu o amendă de 10.000 pe persoană juridică pentru nerespectarea măsurilor impuse de inspectorii sanitari la un control precedent. Managerul unității medicale avea obligația să amplaseze două containere pentru izolarea pacienților. În continuare urmează să fie analizată activitatea domniei sale în funcția de manager.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top