SPORT – Armando Popescu a preluat Performanța Ighiu ! Urmează un proiect pe termen lung care să aducă o bucurie locuitorilor din județul Alba și iubitorilor de sport

0

Când toți îi cântau prohodul echipei Performanța Ighiu, aceasta a renăscut din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Armando Popescu a preluat în sfârșit clubul alături de partenerii lui de afaceri și gruparea din Ighiu intră în linie dreaptă.

11 jucători au fost deja transferați de gruparea din Ighiu, iar reunirea lotului va avea loc astăzi la ora 18:00 pe stadionul din comună, unde Mihai Manea va conduce primul antrenament.

„Am preluat Performanța Ighiu, intenționăm să facem un proiect pe termen lung și să aducem o bucurie locuitorilor din județul Alba și implicit iubitorilor de fotbal și de sport în general”, a declarat Armando Popescu, finanțator Performanța Ighiu.

Urmează să se stabilească și organigrama clubului, unde Ghiță Dănilă cu siguranță nu va mai fi președintele echipei de fotbal, acesta urmând să ocupe postul de vicepreședinte, acesta fiind implicat activ în sânul echipei.

„În ceea ce privește organigrama și funcțiile de la club o să fie stabilite în curând. Important e că am preluat clubul  și că ne putem apuca de treabă”, a mai punctat Armando Popescu.

Performanța Ighiu se află pe locul 9 în Liga a III-a, Seria a IV-a, având 18 puncte, puncte pe care le poate pierde în cazul în care CNSL va decide că  jucătorul Keita a fost folosit fără a avea drept de joc. (absport)

Distribuie

Lasă un comentariu

Top