Senatorul liberal Alexandru Pereș testat de urgență după ce a avut contact cu colegul său BOLNAV de coronavirus.

1

Senatorul PNL de Alba Pereș Alexandru a intrat în contact direct cu senatorul Vergil Chițac, depistat pozitiv. Acesta va fi nevoit să urmeze procedura , adică,  să îi fie recoltate urgent probe pentru analize și să se autoizoleze.

De asemenea  premierul României Ludovic Orban a anunțat  că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează 14 zile după ce senatorul Virgil Chițac a fost infectat cu coronavirus. PNL nu merge la consultări la Cotroceni.

Distribuie

Un comentariu

  1. Adam, un român care trăiește în Polonia are 51 de ani, iar când fiica lui a murit de cancer, a pierdut cea mai mare parte a dorinței sale de viață. Singura lui bucurie este să aibă grijă de nepoții săi și de cei doi câini dulci ai săi. Le hrănește mai bine, apoi o face singur. Vă rugăm să vă alăturați în această cauză bună pentru a-l readuce pe Adam în picioare. Vrem să-i oferim haine noi, mâncare și nevoi medicale. Vrem să-l ajutăm cu câinii și să-l susținem cu nepoții săi. Vă rugăm să vizionați videoclipul său emoțional și să citiți povestea lui:

    https://choose2help.org/adam-and-his-dogs.html

    Alegeți 2 Help Foundation

Lasă un comentariu

Top