Șemineul tip centrală –soluția modernă de încălzire a locuințelor inteligente!

0

Locuințele moderne nu doar că utilizează soluții inteligente și eficiente de încălzire, ci sunt dotate cu opțiuni de asigurare a căldurii și apei calde care sunt bazate pe eliminarea consumului exagerat și a risipei, fiind în același timp și perfect adaptate protejării mediului înconjurător. Oamenii inteligenți au nevoie de soluții care să le ofere nu doar o îmbinare perfectă a plăcutului cu utilul, ci și de o opțiune prin intermediul căreia să se asigure că elementele integrate în acest întreg, care poartă denumirea de “acasă”, sunt îmbinate într-un mod ideal.

De aceea, una dintre soluțiile recomandate, de către specialist, persoanelor care își doresc să aibă o locuință cât mai inteligență, este șemineul tip centrală (pe https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica/ o să găsești numeroase modele, care acoperă o plajă de puteri, între 9 kW și 30 kW). În funcție de suprafața casei, alegerea acestui tip de încălzire îți va oferi posibilități multiple de economisire, dar și de independență. O centrală de acest tip care este alimentată cu lemne sau cu peleți este ideală pentru o locuință de vacanță sau de relaxare, precum și pentru o locuință obișnuită din zona de deal sau munte.

Pentru cei care investesc în locuințele inteligente, cuplarea acestui șemineu la o sursă de energie regenerabilă este soluția ideală pentru a realiza atât protejarea naturii, cât și de a beneficia de o sursă care nu implică costuri atât de ridicate precum cele care sunt alimentate cu gaz metan sau benzină. Unul dintre avantajele evidențiate ale unui astfel de sistem de încălzire al locuinței, este faptul că și în condiții de frig extrem (cu temperaturi sub 0 °C) , acesta reușește să se comporte exemplar. Modul de repartizare a aerului cald generat permite distribuția agentului termic atât prin sistemele de tip radiator, cât și în cazul în care încălzirea s-a efectuat prin pardoseală.

Cele mai accesibile soluții de încălzire a locuinței cu ajutorul unui astfel de sistem se găsesc pe  Qmag.ro, una dintre platformele online, care ii permit utilizatorului să beneficieze de un preț mult mai scăzut decât în magazinele terestre. Printre avantajele achiziționării unui șemineu de tip centrală  se numără și scăderea nivelului de consum cu până la 40%, dar și posibilitatea de a deține un element care contribuie la creșterea impactului vizual dintr-o locuință. În plus, această soluție de obținere a căldurii este însoțită de un design foarte plăcut, care în majoritatea cazurilor permite amplasarea șemineului atât într-un perete al locuinței, cât și de sine stătător. Grație  acestor caracteristici de top, locuința ta va beneficia de maximul de confort, iar tu te vei bucura de relaxare în fiecare zi!

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top