SECENE DE GROAZĂ ÎN SEBEȘ ! Echipaj de jandarmi ATACAT CU PIETRE DE ȚIGANI. Un om al legii a fost rănit iar ARMAMENTUL din dotare NU FUNCȚIONA !

10

Solicitat să intervină la un caz de tulburare a liniștii publice într-un cartier de romi de municipiul Sebeș, un echipaj de jandarmi a fost atacat cu pietre și bolovani de către locuitori.


În cursul acestei săptămâni după o solicitare la 112, echipajul de jandarmi s-a deplasat în cartierul de țigani din municipiul Sebeș pentru a rezolva un simplu caz de tulburare a liniștii publice. Este vorba de un cetățean care asculta muzică la maxim în propria mașină. Convins de drepturile pe care le are, omul a ignorat somația jandarmilor și a început să adreseze injurii echipajului de intervenție. La scurt timp în cartier spiritele s-au încins iar oamenii legii au fost atacați cu pietre și înjurați ca la ușa cortului de o ceată de țigani.
După ce un jandarm a fost rănit la picior de o piatră aruncată din mulțime, un coleg al acestuia a vrut să liniștească situația, folosind armamentul din dotare. Scenele de furie ale țiganilor au luat amploare când au văzut că pistolul jandarmilor nu funcționa și a rămas blocat.
Pentru că lucrurile scăpaseră de sub control, pentru a evita un eventual măcel, forțele de ordine s-au retras, solicitând demararea unei anchete necesară în astfel de cazuri.
Dacă cineva va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă de la 3 la 15 ani pentru infracțiunea de ultraj.

Distribuie

10 comentarii

 1. Reltih antonescu în

  Sa aduc az statul imigranți în Sebeș, sa vedem cine e mai aspru…
  Țiganii sau arabii? :)) poate se vor converti ciorile la islam :))

 2. Obisnuiti-va! In cateva zeci de ani vor fi majoritari. Jandarmii prefera sa nu faca uz de forta, decat sa dea cu subsemnatul sau sa isi piarda slujba. Sustin modificarea legii in sensul de a da mai multa libertate fortelor de ordine

 3. Da aşa este. Organelor de ordine publică prin neinasprirea si neaplicarea unor pedepse mai mari pt ultraj li se ia din autoritate. Ar trebui făcută o anchetă serioasă in acest caz si cei vinovaţi sa plătească. Cum adică? Să te duci la un apel pt tulburarea liniştii publice şi să ţi se vandalizeze maşina de serviciu? Unde suntem? In vestul sălbatic. Sper ca organele de ancheta implicate in acest caz cât si procurorii să îşi facă treaba.

 4. Mai mare rusinea. Fortele de ordine se retrag din cauza tiganilor. Trebuiau chemate intariri si bagati toti in duba.

 5. Mai fratilooooor am ajuns de rasul ciorilor!!! Soarta ei de viata ca suntem condusi de niste lichele care numai pentru bani au ajuns in varful conducerii!!! Schimbati oameni buni legea!!!!! Schimbati-ne armamentul si uzul de armaaaaa!!!! Schimbati fratilor ceva in bine in tara asta ca ajungem la prag de razboi!!!! Vai si amar de noi!!!

 6. Sincer, asa le trebuie organelor de poliție! Chefuri, nunti, botezuri și muzica tare pana la 3 noaptea e aproape în fiecare săptămână în cartierul țiganilor, ba mai mult cand politia este chemata prin 112 la fata locului pentru deranjata liniștii publice aceștia vin și sunt invitați sa participe la astfel de evenimente, primesc bani frumușei sa tacă și ne trezim ca mai și pârăsc reclamaților cine a sunat.

 7. Am ajuns sa ne fie frica sa ne cerem drepturile și sa sunam la 112 pentru intervenții. Țiganilor li s-au dat prea multe drepturi și își fac de cap fără frica, trăiesc din furtișaguri și alocații sociale pe spinarea noastră, nu muncesc deși sunt apți de munca.

Lasă un comentariu

Top