Se întorc comuniştii !

4

PSR

Partidul Socialist Român, continuator al P.C.R. a început şi în judeţul Alba, selecţia candidaţilor pentru alegerile locale din 2016. Pentru prima dată de după revoluţia din decembrie 1989, Partidul Socialist Român a obţinut dreptul în instanţă, de a participa la alegerile politice. Potrivit declaraţiilor preşedintelui interimar al judeţului Alba, socialiştii se vor prezenta la alegerile din iunie, cu liste complete în toate localităţile din judeţ.

113“Oamenii au avut suficient timp să înveţe, din păcate pe pielea lor, ce poate face capitalismul dintr-o ţară. În 1989, comuniştii incompetenţi şi trădători , au pus la cale o lovitură de stat pentru a pune mâna pe putere şi mai apoi pe întreaga ţară. S-au vândut capitalismului şi intereselor străine, dar tot incompetenţi au rămas. Din noile lor poziţii câştigate prin minciună şi furt, vorbesc astăzi de crimele comunismului, pe care tocmai ei le-au făcut în trecut. E timpul să se afle adevărul despre crimele comunismului dar în acelaşi timp şi despre crimele capitalismului, care sunt cu mult mai multe. Autorii, foarte mulţi, sunt aceeiaşi! Există o vorbă românească Roata se-ntoarce!” a declarat Roncea Radu, unul din posibilii candidaţi la preşedenţia Consiliului Judeţean din partea Socialiştilor.

Distribuie

4 comentarii

 1. Pentru asta am iesit in strada si au murit revolutionari ca sa vina comunisti iar la putere,nui destul ca ai vedem si in parlament acuma trebuie sa ai vedem ca si partid.Nu se poate asa ceva.Ce facem cu camarazi nostri morti,nu ne vor blestema ca au murit degeaba.

  • Constantin în

   camarazi tai morti au fost ucisi de cei care sunt acum la putere , mai documenteaza-te putin ,au murit 125 pana cand a fost impuscat Ceausescu si peste 1500 dupa moarte lui ,
   Batalionul lui Iliescu de mineri au sfarmat lumea cand nu a mai avut nevoie de ei ea bagat la zdup

 2. duta prostu în

  Dutza-putza, du-te budulea taichii la scoala, ca esti agramat. Ce sa pricepi tu despre socialism? Prostii ca tine merita sa moara in chinuri, aaa… pardon, in capitalism.

 3. Lipsa de curaj pe care o demonstrati prin postari nenominale, lipsa de bun simt pe care o afisati prin expresi, lipsa de demnitate pe care o etalati in conduita cat si lipsa unei ratiuni anume , va demasca. Sunteti niste goange capitaliste, fosti viermi ai unui sistem comunist corupt. Securisti cu liceul facut la SERAL, mediocri cu studii superioare , sau in cel mai bun caz…papagali platiti!

Lasă un comentariu

Top