Șase certificate de înmatriculare reținute și 12 mașini cu defecțiuni, după o acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu RAR la Abrud

1

Poliţiştii din orașul Abrud, împreună cu inspectorii din cadrul RAR, au organizat miercuri o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

În cadrul acțiunii oamenii legii și inspectorii RAR, au descoperit 12 autovehicule cu probleme.

Poliţiştii din Abrud, împreună cu RAR–ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 12 autoturisme care prezentau defecțiuni.

La data de 24 februarie 2021, poliţişti din Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Abrud, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru defecțiuni tehnice și 5 pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 6 certificate de înmatriculare.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top