S –a decis campioana Ligii 4 la fotbal: CS Ocna Mureș va reprezenta județul Alba la baraj

0

Pandemia a intrerupt si „fotbalul mic”, iar dorul de a juca a fost unul mare.

Acest lucru nu se va mai întâmpla în fotbalul județean, unde a fost decisă campioana Ligii 4 la fotbal.

Membrii afiliați ai celor 15 membri afiliați, au participat la o videoconferință cu membrii forului de conducere al Asociației Județene de Fotbal Alba.

Cele două puncte de pe ordinea de zi, suspuse la vot au fost:

 Hotararea privind desfasurarea  unui play- off format din primele șase echipe, cu data de disputare de 1 iulie,  sau inghetarea clasamentului actual și desemnarea campioanei.

În urma votului (15 “împotrivă” și 1 vot “pentru”), AJF Alba a luat hotărârea de “a îngheța” actual ediție a Ligii 4, iar clasamentul final să fie cel stabilit la finalul etapei 16.

Motivarea a avut la bază condițiile dure impuse de autorități în privința reluării antrenamentelor și jocurilor, unele imposibil de îndeplinit la acest nivel fotbalistic. Hotărârea va fi aprobată astăzi, 16 mai, în Comitetul Executiv al AJF Alba.

Astfel, campioana Ligii 4 Alba a fost desemnată CS Ocna Mureș, echipă care deținea un avans de cinci puncte, față de următoarea clasată, CS Universitatea Alba Iulia.

CS Ocna Mureș va reprezenta județul Alba, la barajul de promovare în Liga 3, care se va disputa în luna august, adversare fiindu –i alte două camnpioane județene.

În urma ”înghețării” actualei ediții a Ligii a 4-a, nicio echipă nu va retrograda, însă vor promova două cluburi din Liga a 5-a. În această competiție ar urma să se joace, în luna iulie, meciuri pentru a se stabilit campioanele celor două serii. După data de 15 iulie, AJF Alba vrea finalizarea faza județene a Cupei României, ajunsă acum la etapa optimilor de finală.

Meciurile din această fază a competiției sunt următoarele:

CS Navobi Alba Iulia – CS Zlatna

AS Nicolae Linca Cergau – AS Viitorul Vama Seaca

ACS Spicul Daia Română – FC Micesti

ACS Băgău – AS Vointa Stremt

CS Universitatea Alba Iulia – CS Olimpia Aiud

ACS Performanta Ighiu – ACS Viitorul Sântimbru

AS Gaz Metan Valea Lunga – CS CIL Blaj

A.S. Hidromecanica Sugag – CS Ocna Mures

Distribuie

Lasă un comentariu

Top