Rezultatele acțiunii Bus & Truck în Alba: 92 de sancțiuni contravenționale, două certificate de înmatriculare retrase

0

Autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, au fost controlate de polițiști rutieri, din cadrul IPJ ALBA, săptămâna trecută, în cadrul acțiunii Bus & Truck.

Pentru neregulilor constatate, oamenii legii au aplicat 92 de amenzi contravenționale, cele mai multe sancțiuni au fost date pentru neutilizarea centurilor de siguranță.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au retras două certificate de înmatriculare.

În perioada 19-25 iulie 2021, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Au fost sancţionaţi 92 de conducători de asemenea vehicule, din care 35 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 16 pentru viteză excesivă, 3 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 2 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice iar 36 pentru alte abateri de la normele legale privind transporturile rutiere şi circulaţia pe drumurile publice. Au fost retrase două certificate de înmatriculare.

La acţiune, alături de poliţiştii rutieri, au participat şi poliţiştii de ordine publică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top