PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani!

0

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei.

Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!

Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio -TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.

În același timp, PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului, iar pentru ceilalți a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depășește acest prag. În acest fel, PSD a lăsat mai mulți bani în buzunarele pensionarilor, în plus față de creșterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari și în avans față de prevederile inițiale ale legii.

De altfel, datele Eurostat arată că românii cheltuie mai mult și trăiesc mai bine. Astfel, Irlanda şi România au înregistrat în martie cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeană al comerţului cu amănuntul, comparativ cu perioada similară din 2018, arată datele publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat). Media în Uniunea Europeană a fost de 2,9%! România are un avans de 9,3%, imediat după Irlanda (10,8%).

Alegerile europarlamentare reprezintă o șansă pentru România. Pe 26 mai stă în puterea noastră să trimitem  cât mai mulți români patrioți în Parlamentul European.

Avem nevoie de europarlamentari care să pună interesul național mai presus de orice. Ei trebuie să se lupte la Bruxelles pentru bunăstarea tuturor românilor.

În 26 mai, vă invit să votați alături de mine, lista candidaților PSD pentru Parlamentul European!

Daniel Zdrânc, vicepreședinte PSD Alba

Comandat de PSD, postat de opiniatransilvana.ro, CMF: 41190008

Distribuie

Lasă un comentariu

Top