Proprietarii de pensiuni din Munţii Şureanu se simt trădați de Autoritățile Locale. Aceștia vor clarificarea situației administrative a drumului care leagă Transalpina de stațiunea turistică de pe Șureanu

0

Asociația Munții  Șureanu,care îi reprezintă pe proprietarii de pensiuni din zona Șureanu  îşi exprimă îngrijorarea față de informațiile apărute în presa regionala și locală cu privire la situația administrativă a drumul județean 704 care leagă DN 67C de stațiunea  turistică Șureanu.

drum 3

 ”Ne simțim indignați de modul în care Consiliul Județean  Alba  și Autoritățiile implicate în administrarea acestui drum au văzut rezolvarea acestei probleme.

    Din informațiile apărute în presă reiese faptul că acest drum nu va putea prinde trendul de finanțare 2014 2020 din cauza lipsei de interes pentru rezolvarea proprietății drumului.

    La toate întâlnirile avute cu Consiliul Județean Alba  am fost asigurați că proprietatea drumului este rezolvată iar proiectul va fi depus până în noiembrie anul curent, termen limită de depunere a proiectelor de finanțare.se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentați asociației doresc de urgenţă o întâlnire cu Consiliul Județean  și Romsilva în vederea soluționării cât mai rapide a problemei.

Proiectul de reabilitare al drumului pare să fie împotmolit din cauza unor probleme administrative legate de proprietatea acestuia.

Citește și : https://opiniatransilvana.ro/cum-risca-consiliul-judetean-alba-sa-piarda-o-finantare-de-15-milioane-de-euro-prin-neimplicare-drumul-spre-mica-elvetie-marul-discordiei-mai-multor-institutii-publice/

Distribuie

Lasă un comentariu

Top