Primele reacții din PNL, după ce vicepreședintele CJ Alba a fost găsit spânzurat

0

Vicepreședintele Consiliului Județen Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat în casa părinților săi. Vestea a produs un adevărat șoc în rândul cunoscuților.

” Când am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atât de bun ca tine a plecat de lângă noi! Nu gasesc cuvinte sa imi exprim tristetea și cât de mult imi pare rău ca nu mai ești…sincere mele condoleanțe familie și mă rog la Dumnezeu sa aveți putere sa depășiți acest moment dureros!

Alin o sa ne fie dor de tine!” – scrie pe pagina sa de facebook  Albani Rocchetti Simone vicepreședinte PNL Alba

 

 

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună… am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost in capul tău… rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate”, a scris pe pagina personală de Facebook, deputatul PNL de Alba, Florin Roman

 

 

Cu nemăsurată tristețe am aflat de moartea prietenului Alin Cucui. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când acesta plecat pentru totdeauna. În aceste momente cuvintele sunt de prisos, ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. 
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
Sincere condeleante familiei indurerate!. Alin Trif – primarul comunei Jidvei

 

”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine! – Dumitru Fulea, vicepreședinte CJ Alba.

 

 

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top