Primarul Comunei Lupșa , BÂRZAN DĂNUȚ VASILE, cercetat pentru conflict de interese de către ANI.

2

danut-vasile-barzanAgenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și indicii privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese în cazul primarului BÂRZAN DĂNUȚ VASILE, care a fost declarat în conflic de interese administrativ și penal.

În calitate de primar, a emis la data de 7 februarie 2013 dispoziția privind încadrarea soției sale pe perioadă determinată, pe postul de referent la Compartimentul Urbanism: cadastru, publicitate imobiliară și fond funciar din cadrul Primăriei Comunei Lupșa, încălcând, astfel, dispozițiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Mai mult, anterior emiterii dispoziției din data de 7 februarie 2013, BÂRZAN DĂNUȚ VASILE a semnat, în calitate de primar, mai multe documente ce au stat la baza concursului de ocupare a postului temporar vacant.

Soția persoanei evaluate a obținut, începând cu data de 11 februarie 2013, venituri salariale în cuantum de 24.031 Lei.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, Județul Alba, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

Distribuie

2 comentarii

    • Oare e o fapta atat de grava? El si-a angajat nevasta cu minimul pe economie ,dar altii ca el au abuzat cu mult mai mult . imi vine sa cred ca cei ce-l denigreaza sunt oameni de doi lei!!!!!

Lasă un comentariu

Top