Primăria Sebeș botează înainte ca pruncul să fie născut

0

Abaterile comise de Administrația Locală din Sebeș par să se țină lanț în ultima perioadă. După ce Curtea de Conturi a identificat prejudicii de 209.000 lei şi abateri în contabilitate de 4,25 milioane lei. Problemele depistate se referă la asocierea Consiliului Local Sebeş cu două societăți comerciale . De asemenea, abaterile financiare de 4,25 milioane lei se referă la nefectuarea evaluării tuturor elementelor patrimoniale existente la nivelul UATM Sebeş.

sebes

O altă instituție a fost sesizată zilele acestea despre modul haotic în care se lucrează la Sebeș. Într-un proces privind evaluarea unor bunuri aparținând  UATM Sebeș se pare că experții  ”visează ” cu câteva zile înainte ce vor beneficiarii , și depun la dosar  fără ca nimeni să le ceară o expertiză pe care instanța ar urma să o solicite .

 ” Drept consecinţă, vă rugăm a constata nulitatea Completării 2 întrucât experţii au răspuns (depunând la dosar completare 2 în data de 3 Martie 2016)  la obiecţiunile formulate de Mun. Sebeş înainte ca acestea să fie depuse la tribunal  şi înainte de a fi aprobate de instanţă. De asemeni, prin completare 2 experţii şi-au contrazis, chiar propriile lor calcule corect făcute iniţial, toate acestea ducând la concluzia că aceştia cu bună ştiinţă părtinescpe  reclamantul Mun. Sebeş.”se arată în raportul de anulare.

Experții numiți în acest dosar au fost aleși fără acordul ambelor părți și fără tragere la sorți cum prevede procedura.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top