Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel a leșinat în ședința Consiliului Județean

0

Pe fondul oboselii,cel mai probabil, președintelui CJ Alba , Ion Dumitrel  i s-a făcut rău în această dimineaţă, în timp ce participa la şedinţa ordinară a Consiliului Județean Alba.

IMG_20160825_122715

O ambulanţă a fost chemată la faţa locului pentru îngrijiri medicale. Din câte se pare, președintele CJ Alba a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale.

În vârstă de 58 de ani , Ion Dumitrel, nu este cunoscut cu problem medicale. Surse neoficiale au precizat pentru Opinia Transilvană că ar fi vorba despre o cădere de calciu și pe fondul oboselii.

Ședința de Consiliu a decurs în mod normal . Consilierii județeni s-au reunit în ședință ordinară cu 30 de proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea s-a aflat actualizarea Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2013, acord de cooperare pentru creşterea eficienței intervențiilor la situații de urgență, aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management la instituțiile publice de cultură din subordinea CJ, completări de taxe şi utilizarea excedentului bugetar.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top