PREFECTUL A REZOLVAT DEPOZITAREA GUNOAIELOR MENAJERE DIN ALBA DAR NU SI A GUNOAIELOR POLITICE!

1
feneserScriam zilele trecute ca  prefectul judetului Alba, Gheorghe Feneser a reusit sa rezolve depozitarea gunoaielor,din intreg judetul, in continuare, la rampa de gunoi din Cristian, Sibiu, pentru inca zece zile. In aceasta perioada, urmeaza sa se amenajeze rampa de gunoi de la Ocna Mures-Razboieni, urmand ca dupa cele zece zile, sa fie aduse aici. Cea ce inca n-a reusit Feneser este sa depoziteze si gunoaile politice din judetul Alba, care s-au laudat cu actiunile intreprinse de el. Reamintim ca, vineri seara, Garda de Mediu a interzis depozitarea gunoaielor din alte judete, la groapa din Cristian, Sibiu. Judetul Alba risca sa fie acoperit de gunoaie. In atare conditii, in timp ce potiticenii din Alba se acuzau reciproc, din cauza situatiei create, prefectul Feneser s-a deplasat la Sibiu, a vorbit la ministere si a reusit sa rezolve aceasta mare problema, asa cum rezulta si din adresa 18489/29.10.2015: ,,Motivat de starea de urgenta invocata de Institutia Prefectului Judetul Alba…” (vezi foto).12189169_940876939333966_596865090752283033_n  
Cu toate ca depozitarea gunoaielor menajere a fost rezolvata, au aparut imediat gunoaiele politice care si-au asumat actiunile prefectului! Din pacate, acestea, gunoaiele politice, sunt mult mai greu de depozitat. Majoritatea miros atat de urat si sunt atat de mari, incat nici in tomberoane nu incap!
Adi Ghimpeanu
Distribuie

Un comentariu

  1. silvio berlusconi în

    Propun depozitarea deseurilor la noua halda a municipiului situata in strada Toporasilor Nr 28……sper sa se aprope cererea mea ca si cetatean a acestui frumos oras plin de snobi.

Lasă un comentariu

Top