Pietoni și șoferi amendați, și permise reținute, după o acțiune a polițiștilor în Municipiul Alba Iulia

0

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Alba Iulia, au organizat o acţiune pentru sancţionarea conducătorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, și a indisciplinei pietonale.

În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat în total 51 sancţiuni contravenţionale.

Dintre acestea, 4 au fost date pentru au fost date șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor, iar aceștia au rămas și fără permisul de conducere.

Nici pietonii nu au fost iertați, 8 persoane au fost sancționate de către polițiști, pentru că au traversat drumul prin loc nepermis.

La data de 16 iunie 2021, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, precum și a pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare.

Au fost depistați și sancționați contravențional, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și 8 pietoni care au traversat prin loc nepermis.

Alți 39 de conducători auto au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 4 permise de conducere, toate pentru neacordare de prioritate pietonilor şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmii.

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pe raza municipiului Alba Iulia, vor continua, iar poliţiştii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie rutieră!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top