Peste 1000 sancțiuni contravenționale, 74 de permise reținute și 55 de certificate de înmatriculare, după o acțiune în trafic a polițiștilor

0

Polițiștii din cadrul IPJ Alba, au derulat săptămâna trecută, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat peste 1000 sancțiuni contravenționale, 342 dintre ele fiind date de către polițiști de la Rutieră, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În perioada 06 – 12 septembrie 2021, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune care a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 1050 de abateri de natură contravenţională, din care 342 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 8 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 22 pentru depășire neregulamentară, 20 pentru conducere sub influența alcoolului, 36 pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis, 22 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 74 de permise de conducere, au fost retrase 55 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 18 infracțiuni la regimul rutier.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top