PE SURSE : Atanasiu are zilele numărate în PNL

2

S-a lăudat că l-a convins pe Klaus Iohannis să devină membru al PNL. Că l-a ajutat/convins să îi ia locul lui Crin Antonescu. Apoi că e unul din apostolii fuziunii dintre PDL și PNL. Acum după ce o țară întreagă a auzit chiar de la el că totul a fost de fapt ceva pestilențial i se arată ușa.

atanasiu.r1dxh683f7Potrivit informațiilor noastre zilele vicepreședintelui PNL Teodor Atanasiu în fruntea vechiului PNL sunt numărate. Verdele a fost dat din deal și se va pune în execuție în curând și pe linie de partid. Ce s-a întâmplat la Pitești (a fost huiduit la scenă deschisă și a fost împiedicat să își susțină discursul) grăbește decizia luată.

Rețeta e deja una clasică – în ideea întineririi cadrelor de conducere i s-a sugerat să facă pasul înapoi. La conducerea PNL București (vechi) va veni în curând un exponent al curentului invocat mai sus și co-președintele Alina Gorghiu a și îndicat deja cine ar putea fi:

”Luaţi-o ca pe o intuiţie la momentul acesta. Cred că va fi o persoană care să se încadreze în ideea de reformă a clasei politice”, a declarat co-preşedintele PNL, întrebată dacă printre numele pe care PNL le ia în calcul pentru o candidatură la Primăria Capitalei se regăsesc Marian Petrache, Teodor Atanasiu, Cristian Buşoi sau Anca Boagiu.”

Potrivit acelorași informații până în acest moment cel vizat de „remanierea„ internă refuză cu încăpățânare soluția indicată.

 

Distribuie

2 comentarii

  1. Nicu Moise în

    Cunosc pe Ninel Atanasiu din aprilie 1990,el cu alti tineri cugireni ca Dan Simedru,Nicusor Mihai,Milut Muntean,Doru Oancea,au format P.N.L.Cugir.La inceput a fost f. greu,ne huiduiau oamenii,dar incet incet am reusit sa castigam respect,am obtinut prin lupta pentru democratie prin voturile cu greu castigate pentru Cugir si judet,consilieri,primari,deputati si senatori care nu urmareau numai ciolanul,ci si ridicarea nivelului de trai.Pacat de NINEL ca este aruncat in strada ca un caine,nu merita asta,se pierde un adevarat LIBERAL care a luptat din rasputeri sa ajunga pe culmile cele mai inalte a societatii,PACAT se pierde un MARE ACTIVIST.

  2. Corect, nu urmareau numai ciolanul ci si ridicarea nivelului LOR de trai. Iar Ninel a luptat pentru ca EL sa ajunga pe cele mai inalte culmi.
    Ce a facut concret pentru contribuabiliI votanti? In afara de lucrurile cu care doar el se lauda si care PENTRU EL le-a facut… daca le-a facut.

Lasă un comentariu

Top