Patru de “DA” pentru o tânără din Alba. A vrăjit juriul de la show – ul “Românii au talent”, cu vocea ei

0

Diana Maria Rad, în vârstă de 17 ani, originară din orașul Ocna Mureș, județul Alba, i – a uimit și vrăjit cu vocea pe jurații de la show – ul de televiziune “Românii au talent”.

Pentru momentul ei, Diana, a primit patru de” DA” din partea juraților: Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu și Smiley, calificându –se pentu etapa următoare.

“Diana foarte bine a făcut mama ta că te-a îndrumat să vii la Românii au talent. Cânți senzațional. Sunt convins că profesorii de canto se vor înghesui pentru că ești extrem de talentată”, a spus Smiley.

“Bravo, Diana. Mă gândeam așa că cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul. Du-te pe drumul ăsta. Ți-ai pus sufletul pe tavă, ne-ai dăruit emoții. Bravo, fată!”, a fost mesajul transmis pentru Diana, de la masa juriului de către Andra.

“M-a dus cu gândul la îngeri. Ești minunată și ca persoană. Ai așa o candoare și o puritate”, a spus Alexandra Dinu.

“Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Conservator la Cluj”, a transmis și Florin Călinescu.

Diana Maria Rad este din Alba Iulia și este pasionată de muzică. Cântă cu vocea, dar și la instrumente: pian, chitară și trompetă. Tânăra și frații ei fac parte din biserica neoprotestantă și cântă cu toții în biserică. Maria cântă operă și încearcă să o transpună și în cântecele bisericești.

Tânăra spune că momentele cele mai grele sunt înainte de cântare. Atunci când știe că urmează să urce pe scenă, intră în panică și nu știe cum să scape de acest trac. În cadrul unui interviu acordat pentru protv.ro, Diana Rad a mărturisit că face parte dintr-un cor al unei biserici din Târgu-Mureș.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top