Moții au un reprezentant în Guvern, Ioan Uțiu, noul Secretar de Stat în MADR

6

utiu Cel de-a treilea loc în echipa de secretari de stat ai ministrului agriculturii Daniel Constantin este ocupat de Ioan Uțiu, un reprezentant al Partidului Liberal Reformator. Uțiu se alătură astfel echipei din MADR, preluând ca atribuții principale legătura instituției cu Parlamentul, respectiv Comisiile de specialitate din Camera Deputaților și Senat.

Ioan Uţiu este din Abrud , fost colonel de armată, acum pensionar, militant ecologist convins şi membru în Fundaţia „Pro Munţii Apuseni”.

La nivel, național și local, Uțiu este vicepreședinte al PLR , formațiune unde a ajuns din zona Partidului Național al Mediului . PNM a fost cel care a mers înspre domnul Ioan Popescu Tăriceanu, pentru a se realiza această nouă construcție politică“, declara politicianul în vara anului trecut.

Distribuie

6 comentarii

 1. Acest oportunist si-a atins scopul……fuga dupa ciolan. Rusine lui Tariceanu pentru alegerea facuta . Inca o data libidinosii ajung sa ne conduca . Toata povestea cu mitingurile , a fost de fapt campanie electorala . Rusine celor care pun in functii oameni de nimic !!!

  • Asta urla la mitingurile impotriva RMGC , Jos guvernu Ponta !!!!Si acum face parte din guvernu Ponta???Ce teapa a dat !!!!si protestatarilor , si guvernantilor . Asa se face politica in tara asta . Apropos de titlu . Pe mine nu ma reprezinta acest individ …

 2. Asta la mitingurile impotriva RMGC , striga jos guvernu Ponta si acum face parte din acest guvern???Ce teapa si-au luat protestarii si cei care l-au pus in functie !!!!!Politica anului 2015 …

 3. Stefan Tomuș în

  Cred că va fi un om care se va bate pentru drepturile agricultorilor din Apuseni. Moții au o oportunitate-crșterea animalelor și dezvolarea turismuui. Este un om competent cu dragoste de țară care a jurat credință acestei națiuni pe drapel.

 4. Mihai Todea în

  Daaaa! Se cultiva porumb , grau , portocale , banane in zona . Merg struna toate …pensiunile se vand la pret promotional …oricum nu le ia nimeni . E clar ca lipsea un “reprezentant” de vaza a zonei ….”competent” , adevarat iubitor de functii. a candidat la nu stiu ce alegeri si a avut 3 voturi in Abrud . Ce mai???Asta lipsea ….

 5. Un pensionar de vreo 13 ani din domerniul militar in agricultura? De aceea merg lucrurile atat de bine in tara asta. Inca un lingau incult dupa altul de la Horea a ajuns sa salveze “motii” de la dezastrul din agricultura. Asta secretar de stat, celalalt membru in comisia pentru agricultura din parlament (2008 – 2012) doi ciobani veritabili care sa-i reprezinte pe moti.

Lasă un comentariu

Top