Miami Open 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

0

Dupa ce OMS a declarat pandemie de coronavirus s-au anulat majoritatea competițiilor. Organizatorii turneului de la Miami au decis sa anuleze turneul. Evenimentul de la Miami este cel de al doilea turneu important de tenis intrat în imposibilitatea de a se desfășura, după Indian Wells.

,,Primarul din Miami a declarat stare de urgență în Miami și a luat decizia să suspende Miami Open datorită preocupărilor continue privind COVID-19 (coronavirus). Prin urmare, Miami Open 2020 nu va avea loc. Înțelegem și susținem decizia primarului, sănătatea și siguranța comunității și a tuturor celor implicați rămâne prioritatea noastră. Echipa noastră va lua legătura zilele următoare cu cei care au achiziționat bilete pentru rambursare. Mulțumim fanilor, jucătorilor, staff-ului și partenerilor pentru sprijin și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm anul viitor pe stadionul Hard Rock pentru următoarea ediție a turneului, care va avea loc între 22 martie-4 aprilie 2021.”, au declarat organizatorii turneului.

Din păcate, perioada lipsită de tenis se extinde până pe 7 iunie, atunci când Roland Garros ar fi trebuit să se încheie cu finala masculină. De asemenea, oficialii ATP și WTA au anunțat că până la acea dată, clasamentele vor fi înghețate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top