Mașini înmatriculate în alte state verificate de polițiști

0

Peste 1000 de autovehicule, din care 35 înmatriculate în alte state, care au circulat în județul Alba, au fost verificate de polițiști, în ultimele 4 zile.

Pentru neregulile constatate cu privire la aceste autoturisme, polițiștii au aplicat 754 de sancțiuni contravenționale, fiind retrase 20 de certificate de înmatriculare.

În perioada 17 – 21 februarie 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietarii de autoturisme înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România. La acțiune au participat polițiștii rutieri și cei de la ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră. În această perioadă, au fost verificate 1.546 de autovehicule, dintre care 131 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 754 de sancțiuni contravenționale, din care 35 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state. În cadrul acțiunii au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top