Marcaje noi pe mai multe străzi și bulevarde din Municipiul Alba Iulia

0

Administrația locală din municipiul Alba Iulia, a demarat vineri, execuția de marcaje rutiere pe raza urbei albaiuliene.

Pe un număr de 49 de bulevarde și străzi din municipiul Alba Iulia, vor avea loc lucrări de refacere a infrastructurii de semnalizare rutieră.

Nu va fi uitată, nici pista de biciclete de pe Dealul Mamut, care va fi și ea, semnalizată corespunzător de către echipele din partea administrației locale.

“Vineri, 23 iulie, au început lucrările de executare a marcajelor rutiere pe un număr de 49 de bulevarde și străzi din municipiul Alba Iulia. Astfel, în următoarele zile vor fi realizate marcaje longitudinale (axiale) pe o suprafață de aproximativ 7000 mp dar și marcaje pentru treceri de pietoni, parcări, sensuri giratorii etc., acestea acoperind o suprafață de peste 7500 mp.

Vor fi trasate inclusiv trecerile de pietoni supraînălțate, stațiile de taxi și de autobuz.

Unul dintre obiectivele pe care se vor executa marcaje este și pista de biciclete de pe Dealul Mamut cu o lungime de 5,4 km. O atenție specială se va acorda trecerilor de pietoni aflate în preajma creșelor, grădinițelor și școlilor.

Solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto în aceste zile, însă aceste lucrări sunt foarte importante din punct de vedere a siguranței traficului, având rolul de a organiza circulația, de avertiza și îndruma participanții la trafic”, a transmis prin intermediul paginii de socializare, viceprimarul Marius Filimon.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top