Mai multe trenuri anulate de CFR Călători. Unele garnituri circulă și din Teiuș

0

În perioada următoare, Ministerul Transporturilor, va anula zeci de trenuri, garniturile fiind trase pe “linie moartă”, până la noi ordine.

Măsura anulării trenurilor, este luată de directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, inspirat de modelul colegului său de la metroul bucureștean, Ștefan Paraschiv.

Motivul: reducerii compensației de la bugetul de stat.

Potrivit Club Feroviar, din data de 26 iulie, vor fi anulate în total un număr de 31 de trenuri, 29 dintre ele vor fi anulate pe întreg traseul, pe o parte din acesta sau în anumite zile, iar doar două vor avea un program de circulație prelungit față de situația din prezent.

Dintre garniturile care vor anulate în săptămânile următoare, sunt unele care se formează sau se formau, și pleacă sau plecau, din Gara CFR Teiuș.

Este vorba despre trenurile care circulă pe relația Sibiu-Teiuș, Târgu Mureș-Teiuș sau Teiuș-Mediaș.

Trenul Regio R2415 – Sibiu – Teiuș

Trenul Regio R2412 – – Teiuș – Sibiu

Trenul Regio R2444 – Târgu Mureș – Teiuș

Trenul Regio R2442 Teiuș – Târgu Mureș

Trenul Regio R3514 Teiuș – Mediaș

Trenul Regio R3513 – Mediaș – Teiuș

Potrivit notei interne, obținută de către ziariștii de la Club Feroviar, transmisă către Sucursala regională de Transport Feroviar de Călători Brașov, trenurile enumerate mai sus, VOR CIRCULA NUMAI ÎN TIMPUL SĂPTĂMÂNII, urmând ca ele SĂ FIE ANULATE ÎN WEEKEND, ÎN ZILELE DE SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ.

Sursa – foto: ClubFeroviar.ro

Distribuie

Lasă un comentariu

Top