La Zlatna proiectele merg mai departe chiar dacă primarul Silviu Ponoran, nu își poate face dreptate asupra unei decizii dată de ANI .

0

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, nu pare a fi afectat de decizia ÎCCJ care a respins recursul acestuia într-un proces în care edilul vroia să își demonstreze nevinovăția asupra unei decizii date de Agenția Națională de Integritate.


Este vorba despre o sesizare anonimă în care se arăta că în anii 1999 respectiv 2001, Ponoran ar fi semnat acte adiționale ale unui contract dintre Primăria orașului Zlatna și firma fiului său. Fapt pentru care edilul s-ar fi aflat în conflict de interese.

Contactat telefonic, Silviu Ponoran, spune totuși că semnarea celor două acte adiționale a adus un surplus financiar bugetului Orașului Zlatna și nu s-a creat un prejudiciu, aspect pe care ANI nu l-a avut în vedere. La Zlatna proiectele merg mai departe, a mai afirmat Ponoran.
Silviu Ponoran are la dispoziție căi extraordinare de atac asupra deciziei Agenției Naționale de Integritate.

Chiar dacă , în foarte multe cazuri, a fost marginalizat de majoritatea politicienilor, Ponoran a supraviețuit ”luptelor de gherilă” și a reușit să aducă bani pentru orașul Zlatna, care se bucură de o dezvoltare strategică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top