Jobul TABU despre care orice femeie din Transilvania ar trebui să afle chiar ACUM!

3

Deși este secolul XXI, anumite subiecte, precum relațiile intime dintre două persoane ori identitatea de gen și tot ce ține de acest domeniu, sunt încă tabu în România. Mai mult, din moment ce industria videochatului a început să devină din ce în ce mai populară și profitabilă în ultimii ani, multă lume a făcut imediat legătura dintre aceasta și subiectele mai sus menționate, spunând că este o meserie ilegală și rușinoasă. 

Afirmațiile sunt, însă, nu doar nefondate, ci și complet false. Puțină oameni se informează cu adevărat despre ceea ce presupune cu adevărat practica acestei meserii și se rezumă doar la a face presupuneri. Așadar, dacă vrei să afli exact ce este videochatul și care sunt avantajele acestui job, atunci descoperă mai multe în continuare! 

<h2>Iată tot ce trebuie să știi despre videochat!</h2>

Nu implică niciun contact fizic

Da, ai citit bine: videochatul nu implică niciun fel de contact cu altă persoană sau alte tipuri de relații intime. Totul se rezumă la o conversație între model și client, prin intermediul unei camere web. Și, deși acest lucru sună extrem de simplu, nu este tocmai așa. 

Trebuie să cunoști cel puțin o limbă străină, de preferat engleză, pentru că majoritatea interlocutorilor sunt străini. Pe lângă aceasta, discuțiile trebuie să fie interesante și atractive, pentru a capta atenția și a reuși să fidelizeze utilizatorii. Niște abilități bune de comunicare și înțelegerea limbajului nonverbal sunt, așadar, de dorit. 

Ai parte de traininguri cu profesioniști

Dacă abilitățile tale de comunicare nu sunt, însă, destul de dezvoltate, nu trebuie să îți faci griji! Înainte de întâlnirea cu clienții ai parte de ore de training în tot ceea ce presupune acest domeniu. Vei învăța cum să te prezinți, cum să menții trează atenția utilizatorului și tot felul de gesturi care să te facă mai atractivă.

În plus, vei avea la dispoziție o întreagă echipă de make-up artiști și hairstyliști care să te pregătească de fiecare dată. Așadar, nu doar că vei acumula experiență din punct de vedere profesional, ci și personal, căci cei de aici te vor ajuta să devii cea mai bună variantă a ta! 

Câștigurile sunt de invidiat

Unul dintre principalele motive pentru care tot mai multe tinere aleg acest job este salariul. Într-adevăr, câștigurile din videochat sunt de invidiat! Mai mult, poți primi banii chiar după primele zile de muncă, dacă soliciți acest lucru, ceea ce te poate ajuta dacă te afli într-o situație mai grea din punct de vedere financiar.

În plus, dacă ai nevoie de un telefon sau sau o casă a ta, cei de la firmă te pot ajuta la acest capitol! Așadar, ai numai avantaje!

La toate aceste avantaje se adaugă, în plus și un program flexibil și confidențialitate, pe care firma se angajează să o păstreze la semnarea contractului. Așadar, siguranța și imaginea ta nu vor avea deloc de suferit. De aceea, acum că știi exact ce presupune acest job, poate nu ar strica să îl încerci și tu și să te convingi singură de rezultate!

Sursa foto: Unsplash.com

Distribuie

3 comentarii

  1. Desi este considera un domeniu TABU, este foarte cautat pentru ca aduce un venit sigur si stabil, lasand la o parte sumele pe care modelele de top le castiga lunar.

  2. Tabu sau nu, videochatul a evoluat foarte mult, este prezent in tot mai multe orase, ceea ce arata faptul ca exista cerere pentru aceasta si in plus aduce venituri destul de mari comparativ cu alte locuri de munca.

  3. Da, este o informatie pe care multe ar trebui sa o stie pentru ca din pacate domeniul asta starneste tot felul de speculatii, mult nefondate sau neadevarate. Ar trebui sa se stie ca este un loc de munca cu venituri mari, fara prea multe obstacole in angajare si la care te poti descurca chiar daca nu ai experienta.

Lasă un comentariu

Top