INCREDIBIL! PRIMANATURA NU MAI RECUNOASTE ORGANIZAREA PROTESTELOR DIN SEBES!

11
slider-1Redam mai jos o convorbire telefonica, publicata  pe Facebook, de Grupul Sebes fara sau cu formaldehida! Fara comentarii!
,,Incredibil!
Extras dintr-o convorbire telefonica ce a avut loc acum cateva zile:
Anisoara Stefan Prima Natura – Eu nu raspund de nimic. Noi (n.r. Prima Natura) am fost solicitati de catre “Grupul de Initiativa Civica” din Sebes sa-i sprijinim in demersurile lor.
Interlocutor – Totusi comunicatul de presa de ieri va apartine, este semnat de dumneavoastra.
Anisoara Stefan Prima Natura – In comunicatul de presa nu am facut decat sa repet declaratile facute de altii.
Interlocutor – Pot sa gasesc publicate undeva declaratile la care faceti referire?
Anisoara Stefan Prima Natura – Sunt declaratii facute verbal de participantii la meting si de catre Iulius (n.r. Fagarasan Iulis Ovidiu din Regin), nu se regasesc sub forma scrisa si nici nu sunt publicate.
Interlocutor – Adica vreti sa spuneti ca nu i-ati indrumat pe manifestanti sa-si trimita doleantele si revendicarile in forma scrisa Autoritatilor competente?
Anisoara Stefan Prima Natura – Nu suntem noi (n.r. Prima Natura) organizatorii acestor mitinguri, am postat si pe Facebook acest lucru (n.r. publicat si in Monitorul de Alba). Nu ne asumam nici o responsabilitate. Responsabili sunt cei care au semnat notificarea de protest depusa la Primaria Sebes.
Interlocutor – Daca nu au fost trimise revendicari catre Autoritatile locale si nationale, adica nu se cere nimic clar, cum vedeti incheierea acestui conflict?
Anisoara Stefan Prima Natura – Nu se va incheia pana cand Kronospan nu va fi scos din tara. Nu fac decat sa repet ceea ce se cere de catre manifestanti.
Interlocutor – Sa inteleg ca nu va sperie amenintarile firmei Kronospan ca pentru distrugerea imaginii Prima Natura va fi chemata in fata instantei si i se vor cere daune morale.
Anisoara Stefan Prima Natura Noua – Nu au ce sa ne faca. Nu am adaugat nici macar o virgula la declaratile lor. Toate declaratiile sunt inregistrate si se gasesc pe Facebook.
Interlocutor – Sunteti platiti pentru ceea ce faceti?
Anisoara Stefan Prima Natura – Da. Strangem fonduri pentru cheltuieli dar cheltuim banii numai in sprijinul cetatenilor.
Unde esti tu Tepes Doamne?”
A consemnat, Adi Ghimpeanu sursa : https://www.facebook.com/groups/798189540267643/permalink/798634803556450/
Distribuie

11 comentarii

  1. Bine ca au prostit sebesenii! Acum sa vedem cine raspunde! Bravo Primanatura, sunteti destepti! Le-ati facut-o sebesenilor! Sa vedem acum pe unde isi scot camasa!

  2. E clar ca aici sunt interese financiare! Trebuie sa recunosc, chiar daca nu-mi place, ca, Monitorul de Alba are dreptate! BravO!

  3. copilul lui presecan, numitul bogdan nu mai are curajul sa semneze articolele , dupa ce s-a aflat ca primea cate 5000 de dolari pe luna de la Gold Corporation

  4. Cu ei sau fara ei. cu voi sau fara voi, eu ca si cetatean al Sebesului ,v-oi protests incontinuare, atita timp cit se organizeaza legal.

  5. Pai mai draga Anisoara,te drogezi cumva,nu de mult ai postat pe “Sebes fara formaldehida”ca Prima Natura si GIC-Sebes sunt adevarati organizatori ai protestelor.acum ce ai,te tragi pe cur,oricum o sa ti-o bage astia.

Lasă un comentariu

Top