Galerie – Foto:Accident mortal pe Autostrada A1 Sibiu – Deva. O persoana a decedat în urma coliziunii dintre un microbuz și o autoutilitară. Intervenție a pompierilor din două județe

0

O persoană a decedat, in urma unui accident rutier, produs miercuri, la prânz, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localității Pianul de Jos, judetul Alba.

In accidentul rutier, a fost implicat un microbuz în care se aflau 15 pasageri, şi o autoutilitară.

Microbuzul de călători dotat cu o platformă pe care se afla un autovehicul, s a răsturnat pe prima bandă de circulație a autostrăzii.

A fost aplicat planul roșu de intervenţie, fiind solicitat la fața locului şi un elicopter SMURD. A fost nevoie de intervenția pompierilor din două județe, Alba și Hunedoara.

În urma accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate, iar pentru o persoană salvatorii nu au putut face nimic, acesta din urmă decedând.

“Garda de intervenție Sebeș în cooperare cu ISU Hunedoara, intervin pentru acordare decedat. Ajutor și descarcerare la un accident rutier produs pe Autostrada A1, km 320, sensul de mers Orăștie – Sebeș.

Din primele informații este vorba despre o autoutilitară și un microbuz cu 15 persoane, din care persoană încarcerată.

A fost pus în aplicare planul roșu de intervenție. La fața locului s-a deplasat și Prim Adjunctul Inspectorului Șef.

În accident sunt implicate 15 persoane aflate în microbuz dintre care una este încarcerată iar o altă persoană este decedată. Forțe alocate: 5 EPA + 1 TIM, 1 ASAS, 1 DESCARCERARE și 2 SAJ.

Autostrada A1 este închisă între km 300 și 320 pe sensul de mers Orăștie – Sebeș din accidentului de la km 320″, au transmis reprezentanții ISU ALBA.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top