Femeie dată dispărută, găsită înecată în râul Mureș

0

O femeie în vârstă de 88 de ani, din Ocna Mureș, dată dispărută de familie, vinerea trecută, a fost găsită joi înecată în râul Mureș.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii deplasați la fața locului, au deschis o anchetă.

Polițiștii din Ocna Mureș caută o femeie care a plecat de la locuința fiicei sale și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații, care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 22 iulie 2022, în jurul orei 11,30, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către o femeie din Ocna Mureș, cu privire la faptul că, astăzi, în intervalul orar 08:00-09:00, mama sa, ORESAN ANA, de 88 de ani, a plecat de la domiciliul ei și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente:

• 150 cm înălțime;

• 50 kg;

• Ochi căprui;

• Păr grizonat;

La momentul dispariției purta pantaloni lungi de culoare bleumarin, cămașă de culoare albă cu imprimeu floral verde și pălărie de soare, de culoare crem.

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top