FCSB a câștigat Cupa României. “Roș -albaștrii” au ridicat trofeul din nou, după o pauză de 5 ani

0

Echipa FCSB s-a impus în finală cu Sepsi din Cupa României şi obţine din nou acest trofeu după o pauză de cinci ani.

Unicul gol al meciului disputat pe arena” Ilie Oana” din Ploieşti a fost marcat de mijlocaşul ofensiv Denis Man în minutul 65 după o gafă în apărarea celor de la Sepsi.

Formaţia covăsneana a rămas în inferioritate numerică din minutul 79, când căpitanul Bouhenna a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Man şi a fost eliminat din joc.

La 0-0, în minutul 57, cei de la FCSB au ratat cea mai mare ocazie a meciului prin Pantiru, jucător al cărui şut a izbit stâlpul din dreapta al porţii aparate de Niczuly.

Repriza secundă începuse oricum în nota de dominare a FCSB, echipa care a trecut pe lângă deschiderea scorului şi în minutul 53 la pătrunderea lui Morutan. Şutul acestuia din acţiune l-a evidenţiat pe portarul Niczuly.

Prima parte a meciului a fost destul de săracă în faze de poartă, singurele acţiuni notabile aparţinând celor de la FCSB la şutul lui Coman din lovitură liberă şi la reluarea în forţă a lui Man din interiorul careului.

Sepsi a fost periculoasă abia în finalul meciului la o fază fixa când Tănase a respins în extremis din faţa lui Celea.

Victoria celor de la FCSB asigura prezenta în preliminariile Europa League pentru FC Botoşani, echipa care va juca aşadar pentru doar a doua oară în istorie în cupele europene.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top