Acuma răsfoiți: CNAIR

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită colaborarea cu echipajele de poliție și cu reprezentanții gărzilor de mediu din țară pentru combaterea aruncării deșeurilor menajere și a celor provenite din construcții în zona parcărilor și la marginea drumurilor naționale.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, solicită încheierea unui acord de colaborare intre instituție, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Inspectoratele de Poliție Județene, astfel încât drumarii să fie anunțați în regim de urgență și să intervină cu promptitudine în caz de accidente și incidente rutiere petrecute pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

Actualitate

0

Pier Luca Canino şi Dragoş Eugen Burlan, minţile luminate din conducerea ASTALDI România, au reuşit să îşi facă destui prieteni sus-puşi în Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu scopul de a controla tot ce se întâmplă în companie. Susținătoarea principală a celor doi capi de la ASTALDI este chiar directoarea generală, Mariana Ioniţă, arată o anchetă a celor de la podul.ro

Eveniment

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), solicită forurilor de conducere ale instituției să administreze și să cheltuiască banii publici cu responsabilitate, iar fiecare decizie privind contractarea de servicii externe să fie analizată la sânge. Tragem acest semnal de alarmă după ce la propunerea Direcției Resurse Umane din cadrul CNAIR s-a hotărât contractarea unor servicii externe pentru a stabili legalitatea drepturilor și obligațiilor prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă în condițiile în care, pentru prestarea acestei activități, există suficienți angajați în cadrul companiei.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai CNAIR, solicită reînființarea echipajelor de control a gabaritului, în subordinea instituției, în contextul în care transporturile auto care depășesc greutatea maximă admisă distrug mai mult decât putem noi repara. Suma prevăzută spre a fi alocată în anul 2021, pentru întreținerea drumurilor naționale, este de 4,5 ori mai mică decât necesarul.

Actualitate

0

Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), atrage atenția asupra faptului că reorganizarea instituției noastre și înființarea Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR), ridică multe semne de întrebare. Dorim să știm dacă trebuie să ne așteptăm la concedieri, în contextul în care se transferă proiectele de infrastructură dar nu și personalul, sau dacă întreținerea drumurilor existente va avea de suferit, având în vedere că din veniturile companiei ar putea fi plătiți noii angajați.

Actualitate

0

Efectuarea de reparații a drumurilor naționale în regie proprie, fără contractarea unor firme pentru aceste servicii de lucrări, ar aduce economii importante în bugetul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Dotarea districtelor cu utilaje corespunzătoare și efectuarea lucrărilor de întreținere a drumurilor în regie proprie este singura șansă ca România să aibă drumuri naționale la standarde de calitate ridicate.

1 2 3