Descopera 3 marci de anvelope care detroneaza cel mai cunoscut brand!

0

De cele mai multe ori, alegerea anvelopelor nu este o decizie gandita in prealabil sau analizata, majoritatea persoanelor lasandu-se influentate fie de numele de brand care se presupune ca asigura calitatea achizitiei, fie de publicitatea excesiva a unei anumite marci, ajungand sa plateasca preturi mult mai mari pentru articole pe care le-ar putea achizitiona la un pret mult mai avantajos.

Descopera si tu 3 marci de anvelope care isi propun sa detroneze cel mai renumit brand prin rezistenta si raportul calitate-pret!

  1. Probabil nu atat de cunoscut, brandul Continental are o istorie de peste 140 de ani de functionare pe piata de producatori de anvelope de top, situandu-se intre primii 5 furnizori din industria auto la nivel international si ajungand pe podiumul celor din Europa, ocupand cu succes locul 2. Avand originile in Germania, in anul 1892 devine prima marca ce produce anvelope cu camere de aer pentru biciclete, iar in anul 1921 primele anvelope folosite de catre utilitare erau produse tot de Continental si introduse pe piata.

 

Acest brand reuseste sa se faca din ce in ce mai cunoscut la nivel international pe masura ce timpul trece, remarcandu-se prin producerea celor mai utilizate cauciucuri pentru masinile de interventii si pentru cele destinate mijloacelor de transport in comun. In prezent, varietatea, calitatea inalta si raportul excelent calitate-pret, propulseaza aceasta marca printre cele preferate de catre o mare parte de soferi. Daca garantia sigurantei si eficientei de care a dat dovada acest producator te-a convins, echipeaza masina cu anvelopele Continental si beneficiaza de calitate la cele mai bune preturi.

 

  1. O alta marca ce nu se bucura de popularitatea pe care ar merita-o este brandul Barum, unul dintre afiliatii companiei producatoare mai sus mentionata. Cu o activitate de peste 70 de ani pe piata producatoare de anvelope, acest brand face parte dintre distribuitorii germanici de top.

Un lucru interesant de observat in cazul firmei Barum este faptul ca, desi nu a avut de sine statator un aplomb prea mare la inceput, a reusit sa fie singurul brand care sa se ocupe atat de conceperea modelelor, de transportul, dar si de distributia produselor create.

 

Acceseaza link-ul urmator https://www.anvelope-oferte.ro/barum si bucura-te si tu de cele mai mici preturi oferite de catre un producator pentru cauciucurile masinii tale, intrucat scopul principal al acestei companii este imbinarea sigurantei cu pretul avantajos. In plus, varietatea modelelor este un alt punct de vedere pe care ar trebui sa il iei in calcul, intrucat Barum surprinde prin disponibilitatea unui numar impresionant de modele (iarna, vara sau all season), care sa se potriveasca tuturor autovehiculelor existente.

 

  1. Trebuie reamintit si brandul Firestone, de origine americana, fondat in anul 1900 si recunoscut drept unul dintre cei mai importanti furnizori de anvelope pentru transportul in comun, spre exemplu: vagoanele. La scurt timp, cunoaste din ce in ce mai multa popularitate pe piata de cauciucuri, devenind un producator de masa pentru autovehiculele din gama Ford Motor Company. In anul 1988, Bridgestone, preia actiunile comaniei, fapt ce face ca aceasta marca sa fie propulsata numaidecat in topul producatorilor de anvelope Premium, Bridgstone fiind unul dintre cei mai mari.

 

Aceste 3 modele au dovedit de-a lungul timpului ca isi merita pozitiile in topul celor mai bine cotate vanzari de pneuri datorita calitatii si rezistentei deosebite, dar mai ales a pretului excelent de achizitie. Tie iti erau cunoscute pana in momentul actual?

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top