Deputatul Ioan Dîrzu – ATAC DUR la Florin Roman ”Frustrarea este sinonim parțial pentru furie și suferință”

1

Am văzut astăzi un om frustrat, care la fel cum în Parlament a intrat în greva foamei între prânz și cină, fară să știe de fapt pentru ce protestează, a facut astăzi o declarație stupefiantă care demonstrează încă o dată, că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste atât în Parlamentul României cât și în județul Alba.

Frustrarea așa cum este definită în literatura de specialitate este acea „suferință psihică rezultată din privarea unei satisfacții vitale, resimțită de individ ca un obstacol sau ca o interdicție” .Frustrarea este sinonim parțial pentru furie și suferință, iar în cazul domnului Roman furia și ura sunt sentimente cu care se hrănește zilnic.

Dânsul se pricepe la toate , și la fel fel cum a ”rezolvat „ problema cu autostrada , acum se pricepe foarte bine și la programul PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), un program creat și dezvoltat de PSD.

În ce privește Centenarul Marii Uniri, am avut recent o declarație politică rostită în plenul Camerei Deputaților, prin care le-am solicitat tuturor membrilor Parlamentului României să fie uniți în jurul acestui moment unic. I-am rugat, implicit și pe domnul deputat Florin Roman, să îngropăm securea războiului politic dus pe seama acestui eveniment. Am îndemnat la un comportament constructiv, aplicat și care să sprijine activitățile din 2018.

Tot referitor la tema Centenarului, trebuie să spunem adevărul: 18,8 mil. lei s-au alocat pentru Monumentul Unirii în data de 13 septembrie, la rectificarea bugetară iar protestul domnului deputat  a avut loc pe data de 18 septembrie.După cum a și declarat cu mai multe ocazii, interesul dumnealui, în Parlamentul României, este numai acela de ”a se face auzit”.Or, Partidul Social Democrat are un Program de Guvernare serios, care trebuie pus în aplicare și pentru care se investesc resurse imense de timp și dăruire. De aceea, și eu, deputat PSD în Parlamentul României, prefer mai degrabă să muncesc pentru români decât să-i amăgesc zilnic cu discursuri și intervenții desuete.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top