Cum îți alegi fotoliile pentru sufragerie

0

Fotoliile nu sunt doar piese de mobilier pe care te poți așeza, acestea au rolul de a completa o sufragerie prin culoare și stil. În momentul în care se dorește (re)amenajarea încăperii, există o mare varietate de posibilități: două scaune și o canapea, două canapele și trei scaune ș.a. În plus, având atât de multe modele și stiluri diferite de a alege, găsirea aspectului potrivit nu este niciodată ușoară.

Gray blank concrete wall mockup

Natürlich vă ajută în această călătorie cu sfaturi și elemente care vor contura idei mai clare în ceea ce privește viitoarea achiziție.

Începeți cu scopul fotoliului.
Piesele de mobilier sunt adesea abuzate prin faptul că sunt nepotrivite nevoii de bază ale consumatorilor. De exemplu, atunci când achiziționați un fotoliu gândiți-vă dacă va fi utilizat zilnic sau dacă reprezintă doar o piesă de decor, care va completa încăperea. Dacă livingul este un loc de socializat sau folosit pentru maratoane de filme, de preferat este să luați în calcul variante confortabile de fotolii.

Aveți în vedere mai multe țesături.
Dacă se investește dragoste și grijă, un fotoliu ar trebui să reziste ani, iar tipul de țesătură va face o reală diferență pentru longevitate. De asemenea, luați în calcul și stilul de viață (dacă aveți animale de companie, catifeaua nu va fi cea mai adecvată alegere, iar dacă aveți copii, o țesătură ușor de spălat va fi potrivită). Fotoliul Venetto este piesa de mobilier ideală pentru living caree te transpune în lumea lecturii și a stilului rafinat.

Asortați fotoliul cu un element deja existent în încăpere.
Când alegeți un fotoliu pentru un living mai formal sau mai tradițional, încercați să potriviți modelul cu obiectele din sufragerie. De exemplu, pernele de pe canapea se pot asorta cu tapițeria fotoliului, iar într-un mod asemănător puteți coordona și perdelele.

Potriviți fotoliile în funcție de fluxul camerei.
Când alegeți un fotoliu, nu uitați să țineți cont de ferestre, uși sau alte piese de mobilier pentru a vă asigura un echilibru în încăpere. Accesul la fotolii nu trebuie să fie blocat, iar dacă nu aveți loc pentru piese mari, orientați-vă spre opțiuni mai mici.

Alegeți o pereche de fotolii.
Încercați să cuplați două piese din aceeași colecție, pentru un efect mai vizibil. Simetria este un avantaj, iar combinația dintre culori va crea un stil reprezentativ (de exemplu, pereți gri și fotolii galbene). De asemenea, fotoliile contează ca piese separate și pot coexista în armonie. Cheia spre un aspect ideal este să alegeți două scaune, să le oferiți loc de trecere și un stil împreună sau separat.

Optați pentru fotolii clasice din piele.
Cel mai mare beneficiu al materialelor din piele este faptul că, odată cu trecerea timpului, devine din ce în ce mai sofisticat. Culorile pământii ajută la crearea unei atmosfere de familie și de confort. Fotoliile din piele fac trimitere spre un loc ideal de citit. 

Fotoliile moderne pot aduce eleganța într-un living, făcându-l să pară confortabil și atrăgător din punct de vedere vizual. Consultați lista de produse și reamenajați spațiul dorit.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top