Cristea Alexandra și Zaharia Albert de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, clasări pe podium la Campionatul Național Școlar

0

Cristea Alexandra și Zaharia Albert, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, s-au clasat pe locul 2 respectiv 3, la probele de 5000 metri și 3000 metri, la Campionatul Național Școlar desfășurat în perioada 13-14 mai.

„Felicitări echipei noastre de sportivi extraordinari care au strălucit în cadrul competiției desfășurate în perioada 13-14 mai!

Cristea Alexandra a obținut locul 2, la 5000 de metri marș, demonstrându-și talentul și perseverența. Ea având dublă legitimare, la CS Unirea Alba Iulia și Lps Alba Iulia, sub îndrumarea antrenorului Avram Gabriel.

Zaharia Albert a impresionat cu performanța sa la proba de 3000 de metri masculin, ocupând meritat locul trei. Albert este legitimat la LPS Alba Iulia și beneficiază de îndrumarea antrenoarei Vlas Mihaela.

Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru efortul lor susținut și rezultatele obținute în cadrul Campionatului Național Școlar.

Sunteți o sursă de inspirație pentru toți colegii voștri și reprezentați cu mândrie Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia!”, au transmis reprezentanții liceului albaiulian, prin intermediul paginii de socialziare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top