Coronavirus în fotbal – Se îngroașă gluma pentru FCSB. Mihai Stoica alături de 3 jucători depistați pozitiv. Două cazuri și la Craiova

0

Se înrăutățește și mai mult situația la FCSB. Gruparea din Ghencea va disputa joi, în Serbia, meciul din turul 2 preliminar al Europa League, pe terenul celor de la Backa Topola.

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a fost depistat cu coronavirus, marți, 8 septembrie, alături de antrenorul cu portarii Marius Popa și de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

Alături de Mihai Stoica, au fost depistați pozitiv încă trei jucători, printre ei vedeta Florin Tănase, alături de Darius Olaru și Iulian Cristea.

Astfel, numărul celor infectați ajunge la 13: Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Andrei Miron (fundaș central), Toni Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Mihai Stoica (director sportiv), Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea.

Universitatea Craiova se confruntă și ea cu probleme din cauza coronavirusului, miercuri, fiind cofirmate două cazuri în cadrul staff -ului tehnic. Este vorba despre fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea (40 de ani), și kinetoterapeut, Radu Rinderiu.

Echipa din “Bănie” a fost lovită puternic de coronovirus, întreaga întreaga conducere a clubului din Bănie a fost infectată cu COVID 19, în urma deplasării la Tbilisi, pentru meciul din Europa League cu Lokomotiv.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top