Concert caritabil de pricesne și cântece patriotice, pentru persoanele afectate de inundațiile din Apuseni.

0

Un concert caritabil de pricesne și cântece patriotice, susținut de părintele Doru Gheaja, Cenaclul Lumină Lină și interpreta Oana Bozga-Pintea, va avea loc duminică, 1 august, ora 18.00.

Banii strânși în urnă donațiilor care vor avea loc în timpul concertului, vor ajunge la familiile care au fost afectate de inundațiile care au avut loc în zona Munților Apuseni.

„DIN INIMĂ PENTRU MOȚI! SOLIDARI CU OAMENII DIN MUNȚII APUSENI!

DRAMA DIN APUSENI ne-a marcat pe toți și, poate că, mulți ați vrea să dați o mână de ajutor. O puteți face și așa! Vă invit pe toți la un CONCERT CARITABIL de pricesne și cântece patriotice. Invitați speciali: îndrăgitul Părinte DORU GHEAJA, Cenaclul LUMINĂ LINĂ și bine-cunoscuta interpretă Oana Bozga-Pintea.

Toate veniturile din DONAȚIILE Dumneavoastră vor merge direct la familiile cele mai năpăstuite din Munții Apuseni, iar dovada plăților va fi făcută public. De asemenea Asociația „Fiii Apusenilor” pune la dispoziție un cont dedicat pentru donații: RO37BTRLRONCRT06108110901

Uneori, este atât de ușor și de comod să facem o faptă bună! Vă aștept pe toți!

DIN INIMĂ PENTRU MOȚI!

FACEȚI BINE! Duminică, 1august 2021, ORA18.00, la Sala de evenimente WHITE PALACE, ieșirea din Alba Iulia spre Cluj Napoca, pe partea stângă!.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top