Centru pentru Politici Locale continuă demersurile de sprijinire a comunităților cu materiale sanitare de protecție

0

Centrul pentru Politici Locale (CPL), asociația care a coordonat mai multe manifestări dedicate Centenarului și care în acest moment este implicată în refacerea și reconstrucția zonelor miniere abandonate și ecologizarea terenurilor afectate în urma închiderii exploatărilor miniere, continuă demersurile de ajutare a comunităților cu materiale sanitare și echipamente de protecție.

De la începutul evoluției pandemiei de COVID-19 și până în prezent, Centrul pentru Politici Locale a sprijinit, prin acte de donație, cu materiale sanitare, dispozitive medicale, echipamente de protecție și dezinfectanți, zeci de instituții publice și private, inclusiv unități sanitare și de învățământ, din județele Alba și Hunedoara. O atenție deosebită a fost acordată unităților administrativ-teritoriale cu posibilități financiare reduse.

Actele de donație au fost făcute din solidaritate pentru oameni. Trăim vremuri în care apropierea față de semenii noștri este extrem de importantă, iar fiecare ajutor contează! Centrul pentru Politici Locale dorește să le mulțumească, cu această ocazie, tuturor colaboratorilor și voluntarilor, fără care astfel de acțiuni nu ar fi fost posibile.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri și evoluția pandemiei de COVID-19, Centrul pentru Politici Locale, cu sprijinul partenerilor săi, va continua distribuirea acestor materiale, cu scopul de a preveni răspândirea îmbolnăvirilor. Sperăm că ajutorul nostru să fie de folos pentru oameni. Transmitem tuturor să respecte măsurile sanitare de protecție și să nu ezite să ne contacteze în cazul în care consideră că le putem fi de ajutor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top