CĂTĂLIN BERENGHI : ADEVĂRUL DESPRE COMEMORAREA DIN VALEA UZULUI, ROMÂNII AU DAT O LECȚIE DE MORALĂ PROVOCATORILOR!

0

16:00 Tentativa conferita de presa a UDMR/provocare/incitare la ura si invrajbire

17:00 Maghiarii se tineau de gardul cimitirului, rugandu-se, inpiedicand accesul romanilor in interiorul cimitirului, cu toate ca romanii aveau autorizație de la primaria Darmanesti pentru comemorare.

La ora 17:00, poarta de lemn a cimitirului era inchisa cu lantu. Multimea devine agitata

17:05 Un grup de copii ROMANI sar gardul cimitirului. Multimea se inbulzeste, jandarmii, maghiarii si romanii aluneca in santul din fata cimitirului. Portile cimitirului cedeaza, ROMANII, care au autorizatie de COMEMORARE de la ora 17:00, ocupa cimitirul.

17:15-17:45, coloana de patrioti romani care se indreapta spre cimitir se intindea pe 15 km. La fata locului erau adunate 700-800 de masini si vreo 3000 de oameni. 18:00, sosesc si ultimii invitati. Incepe ceremonia! Ceremonia a inceput prin strigarea celor 149 eroi cunoscuti + 3 necunoscuti. MULTIMEA STRIGA PREZENT PENTRU FIECARE EROU INVOCAT, OAMENII LACRIMAU!

Intonarea imnului national Diverse cuvantari Depuneri coroane de flori Aproape toti patriotii si formatorii de opinie au fost prezenti la aceasta comemorare. Felicit Jandarmeria, Politia si alte structuri de forta pentru profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul acestui eveniment!

SUNT MANDRU CA AM AVUT ONOAREA SA PARTICIP LA ACEASTA COMEMORARE !

Distribuie

Lasă un comentariu

Top