Bărbat din Alba Iulia, reținut pentru 24 de ore de polițiști, pentru agresiune sexuală

0

Un bărbat în vârstă de 31 ani, a fost reținut joi, de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Acesta, este acuzat că ar fi încercat săp agreseze sexual, o femeie în plină stradă.

La data de 21 iulie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Biroului de Ordine Publică și Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat și reținut, pentru de 24 de ore, un bărbat de 31 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 6 iulie 2021, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei femei, de 35 ani, din Alba Iulia, pe care, împotriva voinței ei, ar fi luat-o în brațe și ar fi atins-o în zona intimă.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 22 iulie, reținutul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top