Atenție la ce cumpărați: Haine purtând însemnele unor mărci celebre, descoperite de polițiști, într – un magazin din Câmpeni

0

Sute de haine cu etichete ale unor mărci celebre ce au fost contrafăcute au fost ridicate de poliţiştii din orașul Câmpeni, în cadrul unui control efectuat de oamenii legii, la un magazin din localitate.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat un număr de 113 articole de îmbrăcăminte, valoarea totală a mărfii ridicând – se la valoarea de 6.090 lei.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat articole vestimentare, în valoare de peste 6.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, de la o societate comercială din Câmpeni unde erau expuse, pentru vânzare. A fost întocmit dosar penal.

Cu ocazia unui control efectuat vineri, 16 aprilie 2021, la o societate comercială din Câmpeni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat 113 articole de îmbrăcăminte care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care reprezentantul societății comerciale nu a prezentat documente de provenienţă şi nici documente privind autenticitatea sau originalitatea produselor, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

Față de reprezentantul societății comerciale controlate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, iar articolele de îmbrăcăminte, în valoare de 6.090 de lei, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top