Acuma răsfoiți: Campeni

Actualitate
0

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a dispus, în şedinţa extraordinară de luni, mai multe măsuri pentru populaţie, în context pandemic, având în vedere creşterea incidenţei cazurilor de infectare în ultimele 14 zile.

Eveniment
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit duminică seara, pentru a analiza ultimele cifre privind incidența cazurilor de coronavirus, la nivelul unităților administrativ-teritoriale. Județul Alba a depășit pragul de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori – 3,02/1000, fiind timp de mai multe zile, pe locul 2 la rata de infectare cu COVID – 19, în rândul locuitorilor.

Eveniment
0

Pe parcursul acţiunilor desfăşurate pentru prevenirea delictelor silvice şi pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos, poliţiştii din comună Avram Iancu și orașul Câmpeni, au descoperit abandonată o cantitate de 16 metri cubi material lemnos, tăiat ilegal, sau în celălalt caz, materialul lemnos era transportat fără acte care să ateste proveniența.

1 2 3